Inovativna dermo-kozmetika, visoka koncentracija aktivnih sastojaka, kliničke studije efikasnosti, vrhunski proizvodi kao deo vašeg asortimana ali jednostavno se dešava da izostaje željeni rezultat. Ukoliko vam ovaj problem zvuči poznato, ne očajavajte, jer je vrlo česta konekcija između ličnog zadovoljstva prema proizvodima koje koristite i ostarivanja rezultata kod većine klijenata, ali sam efekat zavisi od mnogobrojnih faktora jedne individue. Pa tako i sam način delovanja zavisi od mnogih egzogenih i endogenih faktora. Pojedini uticaji o kojima govorimo podrazumevaju način ishrane, stil života, fizičku aktivnost, uticaj spoljašnje sredine i okoline, hormonski status itd. Samim tim i stanje kože i skalpa klijenta koje tretirate, može biti različito, gde može postojati problematika skalpa u vidu suvoće, osetljivosti, masnoće, njihova kosa može biti previše tanka ili ispucala, koža može biti izuzetno osetljiva, imati akne, višak sebuma, bore ili tamne fleke.
Previše je različitih pitanja koja zahtevaju različita rešenja.

Kao specijalista u vašem centru, estetičar, dermatolog, kozmetolog ili frizer, klijentima možete ponuditi proizvod koji smatrate da će pomoći, ali to nije nužno značenje da će ostvareni efekat kod svakog biti isti. Različite potrebe je veoma teško uočiti samo direktnim pogledom na površinu, zato je važno znati šta je zapravo problem sa kožom klijenta. Dakle, definitivno želite da ponudite ne samo najbolje proizvod, bez obzira na cenu, već dugoročno rešenje za svakog klijenta. Mi vam nudimo rešenje u vidu formiranja protokola u vašem radu, gde će prvi korak svakog pristupa i lečenja biti određivanje objektivnog stanja kože. Dubinska i detaljna analiza koja će vam pokazati koren problema svakog klijenta.
Veoma brzo dolazite do sveobuhvatnog stanja kože i kose/skalpa. Naši uređaji vam pružaju mogućnost da problemu pristupite celovitije, a tretmane i proizvode iz vašeg asortimana preporučite shodno individualnim potrebama. Dodatno će prikaz mikro reljefa kože pomoću ovog dijagnostičkog alata ostaviti snažan efekat i na klijente, koji će prihvatiti vašu preporuku i savet, a uslugu koju nudite sigurno preporučiti i svojim prijateljima, jer ono što im sigurno pružate je zadovoljstvo i zagarantovan rezultat.