Vrlo je često da ste zadovoljni proizvodima koje koristite na svojim klijentima i izgleda da većinom ostvaruju efekat, međutim ne na svima. Način na koji proizvod deluje na osobu zavisi od mnogih faktora, poput ishrane, spoljašnje sredine i okruženja, nivoa hormona itd. Klijenti mogu imati problema na skalpu poput suvoće, osetljivosti, masnoće; njihova kosa može biti previše tanka ili može ispucati, koža može biti previše masna, suva, osetljiva, imati akne, bore ili tamne fleke. Previše je različitih pitanja koja zahtevaju različita rešenja.

Kao dermatolozi, kozmetolozi i frizeri možete ponuditi bilo koji proizvod za koji mislite da će pomoći vašim klijentima, ali ne mora nužno značiti da će svima ostvariti isti efekat. Svaki klijent ima različite potrebe i to je teško uočiti direktno na površini. Koža je najveći organ koji imamo i još uvek se ne brinemo dovoljno o ​​njoj, dobijamo proizvode bez da shvatimo da ne znamo šta je zapravo problem sa kožom našeg klijenta.
Dakle, definitivno želite da ponudite ne samo najbolje proizvode (bez obzira na cenu), već dugoročno rešenje za svakog klijenta.
Mi vam nudimo rešenje! Pružite dubinsku i detaljnu analizu koja će vam pokazati koren problema svakog vašeg klijenta.

DIJAGNOSTIČKI SISTEMI KAO BUDUĆNOST ANALIZE


Upoznajte novu eru brige o vašim klijentima, a mi vam to olakšavamo. Naši dijagnostički sistemi pružaju mogućnost da zajedno sa vašim klijentima i pacijentima pogledate šta se zapravo dešava sa kožom i skalpom ili kosom u datom trenutku. Ova jednostavna i sveobuhvatna analiza vam pruža mogućnost dalje preporuke proizvoda iz vašeg asortimana shodno individualnom statusu. Pružite garanciju na rezultat uz vizuelni prikaz efekata koji ste postigli kod svakog pojedinačnog klijenta zahvaljujući personalizovanom pristupu. Opis onoga čemu ova usluga doprinosi je zadovoljstvo klijenata, njihova dalja preporuka vas kao eksperta i liderski status vašeg centra.